Uitleg


U werkt op een school.

Met een proefaccount krijgt u meteen kostenloos toegang tot een groot deel van de databank met gastlessen, lespakketten, projecten en excursies voor het po, vo en mbo. Indien deze eerste indruk u bevalt kunt u als school kostenloos een volledig account aanmaken zodat u nog meer mogelijkheden heeft.

Met een volledig account kan uw school onbeperkt gebruik maken van het aanbod uit de databank. U legt eenvoudig contact met aanbieders, u ontvangt periodiek informatie over nieuw relevant aanbod, u kunt gebruik maken van de helpdesk (08.30 - 17.00), u kunt recensies schrijven, vragen achterlaten op het prikbord en u kunt uw persoonlijke lijst met favoriete lesmogelijkheden aanleggen. Klik hier voor een voorbeeld van de informatie die u met een volledig account ziet.

U vraagt uw volledig account eenvoudig aan via de website. U wijst per school (BRIN) één accountbeheerder aan. Hij/zij kan voor alle docenten eenvoudig inlogcodes aanmaken zodat iedereen onbeperkt toegang heeft tot de databank.
 
U heeft aanbod voor scholen.

U kunt uw educatief aanbod via deze databank inzichtelijk en toegankelijk maken voor het po, vo en mbo. Met een account kunt u zelf eenvoudig aanbod toevoegen, wijzigen of verwijderen. Klik hier voor een voorbeeld van de informatie die een school met een account ziet.

U kunt Gast in de Klas ook inschakelen om nieuw aanbod te ontwikkelen of bestaand aanbod te optimaliseren via trainingen en advies. Afstemming op de specifieke onderwijsdoelgroep is daarbij het uitgangspunt.

Er is een aantal verschillende pakketten beschikbaar voor u als aanbieder. Met het basispakket kunt u gratis twee items aabieden via gastindeklas.nl.
Indien u extra aandacht voor uw aanbod wenst zijn er diverse interessante promotiemogelijkheden.
Voor een overzicht van onze diensten en voorwaarden kunt u het pdf document hier bekijken.
Heeft u vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens!


Pers en sponsoren

Gast in de Klas is geïnteresseerd in publicaties over ons initiatief of andere vormen van financiële of promotionele ondersteuning. U kunt contact leggen via info@gastindeklas.nl.
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen