Hoe werkt Gast in de Klas


Werkt u in het onderwijs?

Gast in de Klas is er voor u!

Met een gratis account kunt u als docent onbeperkt gebruik maken van ons aanbod. Zoek de gastles of het lespakket dat u gaat helpen bij het geven van levensecht onderwijs. U legt eenvoudig contact met aanbieders, u ontvangt periodiek informatie over nieuw relevant aanbod, u kunt recensies schrijven, vragen achterlaten op het prikbord en u kunt uw persoonlijke lijst met favorieten aanleggen. Klik hier voor een voorbeeld van de informatie die u met een account ziet.

U vraagt uw account eenvoudig aan via de website onder het kopje


 

Heeft u een aanbod voor scholen?

U kunt uw gastlessen en ander educatief aanbod via onze databank toegankelijk maken voor het primair, voortgezet en middelbaar onderwijs. Ook studenten aan PABO en lerarenopleiding doen hier hun voordeel mee.
Met een account kunt u uw eigen aanbod beheren. Klik hier voor een voorbeeld van de informatie die een docent met een account ziet.

Als aanbieder kunt u Gast in de Klas zonder verplichtingen. De eerste 2 items in de database zijn GRATIS. Wilt u meer items, een plek in de nieuwsbrief of een logo op de website neem dan contact op.


Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor u als aanbieder.
Voor een overzicht van onze diensten en voorwaarden kunt u het pdf document hier bekijken.

Voor pers en sponsoren

Gast in de Klas is geïnteresseerd in publicaties over ons initiatief.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen