De Onderwijsdagen 2010

Op 9 en 10 november vinden Dé Onderwijsdagen 2010 plaats. De activiteiten bij dit evenement bieden inzicht in de resultaten en trends op het gebied van ICT binnen het hele onderwijsveld. Het congres vindt plaats in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht.
Dit jaarlijkse congres is een ontmoetingsplek voor ICT’ers, beleidsmakers en andere professionals uit het gehele onderwijsveld, van primair tot hoger onderwijs. Het maakt duidelijk hoe samenwerking en innovatie tot resultaten kunnen leiden.
Visie op leermateriaal
Voor de succesvolle digitalisering van het onderwijs is goed digitaal leermateriaal onmisbaar. Maar wat is goed digitaal leermateriaal? En wat is de toegevoegde waarde ervan voor het onderwijs? En wat wordt er verwacht van de docent? De organisatie van De Onderwijsdagen nodigt Iedereen met een mening over digitaal leermateriaal uit deze te uiten op www.visieopleermateriaal.nl. Er kan gereageerd worden op de visies van docenten, bestuurders en beleidsmakers.
De online discussie vormt de opmaat voor een grootschalig debat over dit onderwerp op 10 november tijdens Dé Onderwijsdagen. De verschillende visies op de toekomst van digitaal leermateriaal worden uiteengezet in een debat. Onder leiding van Frénk van der Linden gaan docenten, schoolmanagers, uitgevers en bestuurders met elkaar in discussie.
BRON: PO Raad


< Terug naar inspiratie pagina
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen