5e Techniekdag Onderwijs Salland

De Techniekdag Onderwijs Salland wordt vrijdagavond 1 en zaterdag 2 oktober gehouden; een initiatief van het Platform Techniek Salland in samenwerking met de Werkgroep Techniekdag Onderwijs Salland. TechnoCentrum IJssel Vecht Veluwe draagt zorg voor de projectleiding.
Negen bedrijven in Raalte, Wijhe en Heino zetten op deze data de deuren open voor de hoogste groepen van alle basis-scholen in de gemeente Raalte,Olst-Wijhe, Haarle en Lemelerveld. Tevens is het bestemd voor het 1e en 2e leerjaar van praktijkonderwijs, vmbo en havo/vwo.
De Techniekdag is op vrijdagavond van 18. tot 21. 00 uur en op zaterdag van 9 uur tot 16. 00 uur. Bij elk bedrijf kan men binnen die tijdsperiodes terecht. Ter afsluiting ontvangen de leerlingen als presentje een werkstukje dat ze thuis in elkaar kunnen zetten. Lucien Perizonius, directeur van Jansen Venneboer en voorzitter van Bedrijvenkring De Enk, Cor v.d. Berg, wethouder Economische Zaken van de gemeente Olst-Wijhe, Titia Claassen, directeur St. Jozef school Wijhe en Willy Haarman, voorzitter Platform Techniek Salland, verrichten de officiƫle opening vrijdagavond om 18.00 bij Jansen Venneboer in Wijhe.
BRON: De Weekkrant


< Terug naar inspiratie pagina
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen