Gratis Frans leren via iPhone-app

Liet het in de Franse taal gespecialiseerd taleninstituut Interculture eind juni weten maar liefst 7 apps te lanceren om gemakkelijk onderweg Frans te leren, nu is daar alweer een 8ste iFrans app aan toegevoegd. Deze iFrans taaltrainer start bevat geselecteerde onderdelen van alle eerder beschikbare apps, en is daarmee de perfecte introductie op mobiel Frans leren.
In ruim een half uur kan men kennismaken met gevarieerde oefeningen. Je oefent Franse woorden, werkwoorden, gesprekszinnen, en leert Frans om te kunnen reizen, verblijven, uitgaan, telefoneren en de Franse getallen moeiteloos te hanteren. Alles is direct toepasbaar in gesprekken met Fransen.
"Deze app is gratis, en daarmee extra drempelverlagend voor wie zijn of haar Frans wil verbeteren. Onze 7 iFrans taaltrainer apps zijn zeer goed aangeslagen. Binnen een week was de iFrans woordtrainer al ruim 5000 keer gedownload. En nu willen we iedereen in de gelegenheid stellen kennis te maken met de kracht van mobiel leren, en daarom blijft deze nieuwe iFrans start app gratis", aldus Cobien Heemskerk van Interculture.
De iFrans taaltrainer start app is geschikt voor de iPhone, iPod touch, en de iPad
De 8 apps - alle iFrans genaamd - zijn gebaseerd op de reeks taaltrainers Frans audio-cd's, die zijn omgezet naar iPhone applicaties. De apps variƫren van een drietal taaltrainer apps (woorden, werkwoorden en zinnetjes), drie Frans op reis taaltrainers (direct toepasbare zinnen voor reizen, verblijven, uitgaan) en een telefoneren in het Frans taaltrainer (incl. getallentrainer). Ook is er nu de introductie start app aan toegevoegd. De 8 iFrans apps zijn verkrijgbaar in de App Store itunes.com/apps/interculture
Een demo vind je op YouTube www.youtube.com/watch?v=vJ-Sy4g1gLU
(Bron: Vives)


< Terug naar inspiratie pagina
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen