Thema-avond onderwijs bij VVD Leiden

LEIDEN - Het maandelijkse politiek café van de VVD Leiden staat maandag 25 oktober in het teken van onderwijs, zo meldt Unity FM. Presley Bergen, één van de oprichters van Beter Onderwijs Nederland, houdt een korte lezing. Daarna kunnen de aanwezigen met hem en met elkaar in discussie.

De VVD vindt onderwijs bijzonder belangrijk en biedt daarom graag een platform voor een debat over dit thema. Hoe staat het onderwijs in Nederland er eigenlijk voor? Is verandering altijd verbetering? En wat kan het nieuwe kabinet onder VVD-leiding doen? Over deze en vele andere vragen kan op 25 oktober worden gediscussieerd.
De bijeenkomst begint om 20.30 uur met de lezing van Presley Bergen. De deur van Café de Branderij gaat om 20.00 open. Iedereen die het onderwijs in Nederland een warm hart toedraagt is van harte welkom. Beter Onderwijs Nederland (BON) is in 2006 opgericht. De doelstelling van de vereniging is om de potenties van leerlingen en studenten zo goed mogelijk tot bloei te laten komen door gedegen vakinhoudelijke en algemene vorming.
BRON: Nationale Onderwijsgids


< Terug naar inspiratie pagina
ik zoek aanbod
inspireer mij!
gratis account aanmaken
ik heb aanbod
meld uw aanbod hier aan
kijk wat scholen zoeken
inloggen